Begin direct met plannen!

ONS VERHAAL

De mooiste dag van je leven blijkt vaak ook de meest stressvolle ervaring van je leven. Ruim tweederde van de aanstaande bruidsparen ervaart stress tijdens het plannen van hun bruiloft en geeft daarnaast veel meer uit dan het vooropgestelde budget. Volgens ons is het tijd om een einde te maken aan het stereotype bridezilla: het plannen van een bruiloft is een onnodig moeilijke aangelegenheid.

Oprichter en CEO Thomas Vles, die eerder Poopy Cat oprichtte en als ervaren event producer meerdere succesvolle muziekfestivals organiseerde, stapt deze zomer zelf in het huwelijksbootje. Hij kwam erachter dat het makkelijker is om een festival voor duizenden mensen te plannen dan mijn eigen bruiloft. Naast dat het plannen van een bruiloft onnodig ingewikkeld is, is het ook vaak oneerlijk: zodra feestlocaties het woord ‘bruiloft’ horen, gaat de prijs vaak keer twee! Met wedoido maken we hier een einde aan door door gebruiksgemak te bieden en transparant over de kosten te communiceren. Het plannen van je bruiloft wordt via ons platform weer leuk én eerlijk.

wedoido deed onderzoek naar de 10 populairste trouwlocaties in Nederland. Hieruit bleek dat de helft van de meest geboekte locaties een dubbele prijs voor dezelfde locatie rekent als het om een bruiloft gaat in plaats van een verjaardag. Ook hanteert meer dan een derde een starttarief van bijna €10.000. Ten slotte dienen koppels bij 4 van de 10 locaties eerst een bezoek te brengen aan een locatie, of eerst een telefoongesprek te voeren, om achter de beschikbaarheid en kosten te komen.

Wij brengen daar nu verandering in met een platform met een unieke combinatie van real-life weddingplanners en slimme technologie. Zo zorgen we voor een stressvrije ervaring. Koppels kunnen via onze website eenvoudig hun huwelijk plannen. Wij gaan daarna een Wedding Story maken waarin beschikbaarheid en prijzen van trouwlocaties en leveranciers inzichtelijk is. Koppels kunnen direct en veilig via onze site boeken. In het hele proces worden ze persoonlijk worden bijgestaan door professionele Wedding Assistants.

De trouwbelofte van wedoido:
breken met stress en koppels weer verliefd laten worden op trouwen, het dagelijkse leven is tenslotte al stressvol genoeg.
wedoido gebruikt cookies Akkoord